PELIK Dengan Suami Rapat Sangat Dengan Anak Perempuan. Suatu Hari Aku Nampak….

| August 1, 2017 | 0 Comments

PELIK Dengan Suami Rapat Sangat Dengan Anak Perempuan. Suatu Hari Aku Nampak…. | Asalammualaikum. Saya guna FB adik saya mohon hidekan profile. Saya tiada fb, Saya seorang isteri dan ibu saya ada 3 orang anak, seorang 7 tahun lelaki, 11 tahun lelaki dan 14 tahun perempuan. Alhamdulilah anak-anak tak banyak karenah.

Cuma saya nak minta pendapat dari ibu-ibu serta ayah-ayah dekat luar. Perlu ke saya bataskan pergaulan anak dengan suami saya?.

Begini ceritanya, anak saya perempuan sangat rapat dgn ayahnya. Dan boleh kira dalam 5 Kali seminggu ayah tidur dgn anak perempuan nya.

Saya pernah tegur suami, saya bagitau tak elok sebab anak perempuan tu dah besar dan bila saya cakap suami kata saya berfikiran kolot Dan negative padahal saya tidak langsung berfikiran seperti itu.

Anak perempuan saya dah akil baligh (maaf kalau salah eja), Dan badan dia agak seperti remaja berumur 21+ .

Suami saya jugak slalu Mandi dgn anak perempuan saya padahal dengan anak lelaki dia tak pernah pelawa untuk mandi bersama. Suami jugak agak suka bergurau kasar contohnya tampar punggung anak perempuan saya.

Setiap pagi saya bangun utk kejutkan suami dan anak solat subuh, Pagi itu saya rasa agak sedih. Saya melihat suami saya tidur berpelukan dengan anak saya sambil tangan dia di buah dada (maaf klau agak lucah) .

Saya terdiam seketika. Pagi tu saya ada cakap ‘abg lepasni takpayah tidur dgn anak perempuan, abg tu suami saya ayah kepada anak-anak kita, tolong jangan main-main dengan agama abang, kita orang Islam ada batas-batas yang perlu kita ikut’. Suami saya iakan je. Allahurabbi. Ape yg perlu saya buat.? Risau lama2 Perkara ini merebak Jadi benda lain.

Sumber:- KRT

P.S. 1 – CCTV JPJ Rakam Imej Bungkusan Kain Kapan Dalam Kereta Warga Singapura Yang Buat Ramai TERKEJUT !!!
P.S. 2 – ANEH Suami Selalu Pulang Rumah Mak. Akhirnya Apa Yang Suami Buat Di Rumah Maknya TERBONGKAR !!!
P.S. 3 – Malam Pertama Saya Salin Pakaian Di Bilik Lain. Gara-Gara Ini Suami Buat Sesuatu Di LUAR JANGKA !!!
P.S. 4 – Suamiku Seorang Yang Amat Baik Tapi Disebabkan Satu SEBAB, Aku TERLANJUR Dengan Rakan Sekerja !!!
P.S. 5 – Seluruh Penduduk MURTAD. 30 Tahun Pakcik Ni TERPAKSA Solat Sendirian…. Allah Allah…

Tags: , , , ,

Category: Kisah Rumah Tangga

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *