Ibu Sanggup Bekukan Bayi Dalam Peti Ais. Setelah Disiasat Ini Cerita SEBENAR Yg Ramai TAK TAHU !!!

| August 6, 2017 | 0 Comments

Ibu Sanggup Bekukan Bayi Dalam Peti Ais. Setelah Disiasat Ini Cerita SEBENAR Yg Ramai TAK TAHU !!! | Misteri seorang ibu yang sanggup membunuh dan meletakkan mayat bayi dalam peti ais hingga beku akhirnya terpecahkan. Selepas pihak polis Metro Tarakan borneo kalimantan menjalankan siasatan, suspek hozza fiarez sally rupa-rupanya isteri ke 4 dan berkahwin dengan suaminya secara rahsia.

Menurut suspek dalam pengakuan hari ini, motif dia membunuh anaknya itu kerana tertekan dengan sikap suami yang tidak mahu mengurus surat kelahiran anak pertama mereka yang sudah berusia 3 tahun.

“Saya sudah pernah cakap dengan suami untuk mengurus surat kelahiran anak, kelak dia dapat bersekolah, status saya sebagai isteri juga tidak dipermasalahkan apabila ada surat berkenan, katanya.

Suami yang seolah tidak peduli membuat hozza menyembunyikan kandungannya dan mengalami tekanan perasaan.

Dengan status isteri yang di nikahi secara rahsia, ditambah lagi dengan status anak yang tidak di akui pemerintah membuat suspek mengambil jalan mudah membunuh anak yang baru ia lahirkan kata Fanny polis yang menyiasat kes tersebut.

Sementara dari hasil siasatan dari keluarga suspek, suspek dikenali sebagai seorang yang pendiam serta suka memendam masalah sendiri.

Seperti di beritakan sebelumnya suspek melahirkan bayi pada 28 mei 2017 lalu dan menyimpan mayat bayinya dalam peti sejuk hingga beku sebelum ditemukan oleh salah seorang pekerja suaminya.

Sumber:- Tips & Informasi Terkini

P.S. 1 – Kantoi MENGANDUNG, Pelajar STPM Kongsi Kisah Buat ‘PROJEK’ Di Sekolah Yang Buat Ramai TERKEJUT !!!
P.S. 2 – [VIDEO] Tak Tahan Jadi Mangsa R0G0L Ayah Tiri. Gadis Gantung Diri Secara Live MENGGEMPARKAN Dunia !!!
P.S. 3 – “Mungkin Sebab Rupa Saya Sama Dengan Ibu” 4 Tahun Jadi KEKASIH Ayah…Ayah PUNCA Aku Hamil 6 Bulan !!!
P.S. 4 – Lepas Roomate Aku Keluar Jumpa Pakwe Malam Tu, Aku Terus Tido. Dalam Gelap Aku Rasa Ada Orang PEGANG Tangan Aku Dan…
P.S. 5 – “Kena Tunggu Bisul MASAK Baru PICIT” Doktor DEDAHKAN Amalan Tunggu Bisul “MASAK” Boleh BAHAYAKAN Kesihatan !!!

Tags: , , , ,

Category: Kisah Viral

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *