Tak Percaya Bersalin Menyakitkan, Doktor Bagi Lelaki Ini Rasai Sendiri Kesakitan Bersalin. Ini Hasilnya !!!

| July 25, 2017 | 0 Comments

Tak Percaya Bersalin Menyakitkan, Doktor Bagi Lelaki Ini Rasai Sendiri Kesakitan Bersalin. Ini Hasilnya !!! | Sepasang lelaki tersenyum dalam kesakitan selepas menyatakan bahawa melahirkan anak tidaklah seteruk mana dan membuat keputusan untuk mencuba sendiri simulator kesakitan semasa bersalin. Kedua-duanya, Brad dan Dan, mendakwa bahawa tabiat wanita suka “membesar-besarkan cerita” dan dari andaian itu mereka menyimpulkan bahawa kesakitan ketika melahirkan tidaklah seteruk mana.

Oleh itu, Dr Julie Masters dari Rochester Hills, Michigan, memutuskan untuk membuat ujian dengan menghubungkan mereka berdua ke simulator yang dicipta untuk merasai kesakitan semasa bersalin dan merakam pengalaman mereka itu di video.

Klip itu melihat kedua-dua lelaki itu, dari Kensington Community Church di Troy, Michigan, yang disambungkan ke peranti yang menghantar elektrod ke perut mereka untuk meniru kontraksi semasa bersalin.
Memakai gaun biru hospital, mereka berbaring di katil dengan ditemani isteri mereka. Ketika simulator itu dihidupkan mereka kelihatan sedikit terkejut dengan hanya merasai kesakitan “awal” semasa bersalin.

Tetapi ianya baru sahaja bermula, seperti yang dikatakan Dr Julie: ‘Ini baru tahap pertama’. Rasanya seperti seseorang sedang mengambil gergaji dan menggergaji perut saya,’ kata seorang lelaki.

Disebabkan kesakitan kian meningkat sepanjang tempoh satu jam, mereka mula merenggut, menjerit dan bahkan mengangkat tangan dan lutut dalam usaha untuk menghilangkan rasa sakit.


‘Berhenti tersenyum!’ Satu teriakan pada isterinya, menyebabkan dia tertawa dan memberi “high five” kepada isteri kawannya itu.


Setelah menyelesaikan percubaan, kedua-dua lelaki mengakui bahawa rasa sakit itu ‘jauh lebih buruk’ daripada yang mereka sangkakan.
‘Ibu, jika apa yang saya alami serupa dengan apa yang saya lakukan kepada anda pada masa lalu saya minta maaf, anda adalah superhero,’ kata salah seorang mereka yang keletihan.

Lihat Video:-

Sumber;- DailyMail

P.S. 1 – Kantoi MENGANDUNG, Pelajar STPM Kongsi Kisah Buat ‘PROJEK’ Di Sekolah Yang Buat Ramai TERKEJUT !!!
P.S. 2 – [VIDEO] Tak Tahan Jadi Mangsa R0G0L Ayah Tiri. Gadis Gantung Diri Secara Live MENGGEMPARKAN Dunia !!!
P.S. 3 – “Mungkin Sebab Rupa Saya Sama Dengan Ibu” 4 Tahun Jadi KEKASIH Ayah…Ayah PUNCA Aku Hamil 6 Bulan !!!
P.S. 4 – Lepas Roomate Aku Keluar Jumpa Pakwe Malam Tu, Aku Terus Tido. Dalam Gelap Aku Rasa Ada Orang PEGANG Tangan Aku Dan…
P.S. 5 – “Kena Tunggu Bisul MASAK Baru PICIT” Doktor DEDAHKAN Amalan Tunggu Bisul “MASAK” Boleh BAHAYAKAN Kesihatan !!!

Tags: , , , ,

Category: Kisah Viral

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *