Menangis Teresak² Merayu Kepada Ibu, Kisah Pemain Bola Ini Jadi VIRAL Di Media Sosial !!!

| July 24, 2017 | 0 Comments

Menangis Teresak² Merayu Kepada Ibu, Kisah Pemain Bola Ini Jadi VIRAL Di Media Sosial !!! | Sememangnya setiap orang hanya mempunyai seorang ibu, tiada yang dapat menggantikan ibu kandung sendiri jika kita kehilangannya. Begitulah keadaannya bagi seorang pemain bola sepak ini, Baru-baru ini nama Ali Borni menjadi sebutan di media sosial bukan kerana kelincahannya di padang, tetapi kelincahan akhlaknya yang begitu menghargai ibunya telah mencairkan hati ramai orang.

Menurut laman KisahDunia, Ibunya di jemput di dalam sebuah rancangan TV dan Ali sendiri telah merancang untuk datang ke rakaman tersebut tanpa pengetahuan ibunya. Ia merupakan jalan terakhir untuk memujuk ibunya agar menerima buah pinggangnya kerana ibunya itu di sahkan menghidap masalah buah pinggang kriktikal.

Tidak sanggup untuk kehilangan ibunya yang tercinta, dia memujuk ibunya berkali-kali supaya menerima buah pinggangnya. Ketika rakaman itu di buat, ibunya telah di beri satu sesi untuk berbual dengan Ali. Ibunya tidak tahu bahawa perbualan dia dengan Ali adalah di studio yang sama kerana menyangka Ali sedang berada di Italy.

Tidak!Tidak…. Itu lah perkataan yang keluar dari mulut ibunya ketika Ali menjelmakan diri dan merayu pada ibunya, Dia dilihat menahan sebak. Ibunya tidak mahu memberi risiko kepada kehidupan Ali yang mungkin akan terjejas kerana memberikan buah pinggang kepada si ibu kerana nama Ali juga sedang meningkat naik dalam arena bola sepak. Maka kerana itulah si ibu tidak sanggup mengorbankan hidup anaknya namun bagi Ali dia mahu agar si ibu dapat meneruskan kehidupan.

Saat menyentuh hati ini telah membuatkan ramai penonton sebak dan ada yang tak berdaya menahan air mata. Rakaman program TV untuk episode Ali dan ibunya itu di tonton lebih dari 2 juta penonton. Ini merupakan saat di mana Ali merayu dan menangis teresak-esak di hadapan kamera dan penonton :

Ini rakaman penuh episode tersebut:-

Sumber:- KisahDunia

P.S. 1 – CCTV JPJ Rakam Imej Bungkusan Kain Kapan Dalam Kereta Warga Singapura Yang Buat Ramai TERKEJUT !!!
P.S. 2 – ANEH Suami Selalu Pulang Rumah Mak. Akhirnya Apa Yang Suami Buat Di Rumah Maknya TERBONGKAR !!!
P.S. 3 – Malam Pertama Saya Salin Pakaian Di Bilik Lain. Gara-Gara Ini Suami Buat Sesuatu Di LUAR JANGKA !!!
P.S. 4 – Suamiku Seorang Yang Amat Baik Tapi Disebabkan Satu SEBAB, Aku TERLANJUR Dengan Rakan Sekerja !!!
P.S. 5 – Seluruh Penduduk MURTAD. 30 Tahun Pakcik Ni TERPAKSA Solat Sendirian…. Allah Allah…

Tags: , , , ,

Category: Berita Luar Negara

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *