Ingat Lg Lelaki Indonesia Yg Kahwini Minah Saleh Cun? Ini Gambar Anak Mereka Yg Buat Ramai TERPANA !!!

| July 18, 2017 | 0 Comments

Ingat Lg Lelaki Indonesia Yg Kahwini Minah Saleh Cun? Ini Gambar Anak Mereka Yg Buat Ramai TERPANA !!! | Dua tahun yang lalu iaitu pada tahun 2015, kisah perkahwinan seorang lelaki Orang Asli dari Padang, Indonesia dengan seorang gadis cantik dari Britain menjadi viral di media sosial.

Lelaki bertuah yang dikenali sebagai Bayu Kumbara dikatakan mula berkenalan dengan Jennifer Brocklehurst semasa dia menjadi pemandu pelancong kepada gadis itu ketika gadis itu menjelajah ke Asia Tenggara.

“Jen backpacker ke Padang dan Bayu pula menjadi pemandu pelancongnya. Jen terkesima dengan sikap ramah Bayu dan akhirnya mereka berpacaran” kata teman baik Bayu.

Perkahwinan mereka membuatkan ramai terkejut dan merasa cemburu dengan bayu yang dianggap sebagai lelaki bertuah kerana berjaya menawan hati gadis cantik dan baik seperti Jen.

Pasangan ini sekali lagi menjadi perhatian  netizen setelah mereka dikurniakan seorang puteri yang comel yang diberi nama Olivia. Jom tengok gambar bayi comel mereka.

Comel kan? Ini membuktikan yang cinta itu tidak mengenal rupa, pangkat atau harta semata-mata. Yang penting saling mencintai dan bertanggungjawab.

Sumber;- KhalifahMediaNetworks

P.S. 1 – Kantoi MENGANDUNG, Pelajar STPM Kongsi Kisah Buat ‘PROJEK’ Di Sekolah Yang Buat Ramai TERKEJUT !!!
P.S. 2 – [VIDEO] Tak Tahan Jadi Mangsa R0G0L Ayah Tiri. Gadis Gantung Diri Secara Live MENGGEMPARKAN Dunia !!!
P.S. 3 – “Mungkin Sebab Rupa Saya Sama Dengan Ibu” 4 Tahun Jadi KEKASIH Ayah…Ayah PUNCA Aku Hamil 6 Bulan !!!
P.S. 4 – Lepas Roomate Aku Keluar Jumpa Pakwe Malam Tu, Aku Terus Tido. Dalam Gelap Aku Rasa Ada Orang PEGANG Tangan Aku Dan…
P.S. 5 – “Kena Tunggu Bisul MASAK Baru PICIT” Doktor DEDAHKAN Amalan Tunggu Bisul “MASAK” Boleh BAHAYAKAN Kesihatan !!!

Tags: , , , ,

Category: Kisah Viral

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *