Gadis 17 Tahun DIPUKUL Sehingga Mati Ketika Dalam Perjalanan Ke Masjid Untuk Program Ramadhan !!!

| June 19, 2017 | 0 Comments

Gadis 17 Tahun DIPUKUL Sehingga Mati Ketika Dalam Perjalanan Ke Masjid Untuk Program Ramadhan !!! | Polis Virginia percaya mereka telah menemui mayat seorang remaja yang hilang ketika dalam perjalanan ke masjid dengan rakan-rakannya. Polis Fairfax County memulakan pencarian seorang gadis berusia 17 tahun itu, yang telah dikenal pasti oleh rakan-rakan sebagai Nabra, sekitar jam 4 pagi Ahad.

Polis mendakwa Darwin Martinez Torres dengan tuduhan membunuh selepas mereka mendapati mayat gadis itu di dalam kolam Ahad petang.

Torres telah ditangkap selepas dia dilihat memandu dalam keadaan mencurigakan di kawasan dimana polis sedang mencari remaja. Polis berkata, mereka menahan Torres selepas melakukan carian. Pegawai juga berkata mereka menjumpai sebatang kayu besbol di kawasan berdekatan.

Nabra dan rakan-rakannya dalam perjalanan pulang dari bersarapan pagi di IHOP apabila mereka diganggu seorang lelaki yang memandu kereta, menurut Washington Post.

Jurucakap polis Tawny Wright berkata lelaki itu mula menyerang dan Nabra terpisah dari rakan-rakannya. Remaja lain selamat kembali ke masjid di mana mereka memberitahu pihak berkuasa apa yang berlaku. Pihak berkuasa kemudian menemui mayat di dalam kolam berhampiran Ridgetop Circle di Sterling, Virginia.

Kanak-kanak perempuan telah mengambil bahagian dalam aktiviti bermalam di sebuah institusi agama yang tidak dikenal pasti pihak berkuasa.

Persatuan Muslim Seluruh Dulles mengsahkan dalam satu kenyataan akhbar bahawa remaja telah menyertai aktiviti dengan pihak masjid.

“Kami amat sedih dan kecewa kerana komuniti kami mengalami peristiwa traumatik ini”, kata orang awam dalam siaran berita.

Polis berkata, mereka melihat sama ada pembunuhan merupakan satu jenayah kebencian walaupun begitu mereka mendapati tiada bukti kukuh.

Aktivis keadilan kaum dan hak-hak sivil, Linda Sarsour, meluahkan rasa marah beliau berhubung kejadian itu di Facebook.

‘Nabra, anda dan keluarga anda akan mendapatkan keadilan.’

‘Gadis berumur 17 tahun daripada Pusat ADAMS dipukul hingga mati dengan kayu besbol dan dibuang di dalam kolam di Virginia. Pemandu kereta yang berhenti menyerang Nabra dan rakan-rakannya sudah di tahan.

Pejabat pemeriksa perubatan akan mengesahkan identiti mayat yang ditemui dan cara kematiannya. Polis berkata, siasatan masih dijalankan.

Sumber:- DailyMail

P.S. 1 – Kantoi MENGANDUNG, Pelajar STPM Kongsi Kisah Buat ‘PROJEK’ Di Sekolah Yang Buat Ramai TERKEJUT !!!
P.S. 2 – [VIDEO] Tak Tahan Jadi Mangsa R0G0L Ayah Tiri. Gadis Gantung Diri Secara Live MENGGEMPARKAN Dunia !!!
P.S. 3 – “Mungkin Sebab Rupa Saya Sama Dengan Ibu” 4 Tahun Jadi KEKASIH Ayah…Ayah PUNCA Aku Hamil 6 Bulan !!!
P.S. 4 – Lepas Roomate Aku Keluar Jumpa Pakwe Malam Tu, Aku Terus Tido. Dalam Gelap Aku Rasa Ada Orang PEGANG Tangan Aku Dan…
P.S. 5 – “Kena Tunggu Bisul MASAK Baru PICIT” Doktor DEDAHKAN Amalan Tunggu Bisul “MASAK” Boleh BAHAYAKAN Kesihatan !!!

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , ,

Category: Kisah Viral

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *