[VIDEO] Penyelam TERKEJUT Jumpa 5 pari Terbelah Kepala. Apa Yang Berlaku Buat Ramai TERGAMAM !!!

| May 9, 2017 | 0 Comments

[VIDEO] Penyelam TERKEJUT Jumpa 5 pari Terbelah Kepala. Apa Yang Berlaku Buat Ramai TERGAMAM !!! | Gambar mengejutkan lima ekor ikan pari dengan kesan tikaman maut ke kepala menggejutkan para penyelam. Ikan pari yang dikenali sebagai banjo sharks itu, ditemui berhampiran Rye dermaga, di luar pantai Victoria Mornington Peninsula.

Penemuan itu telah menjadikan para penyelam marah dan meminta serangan kejam pada makhluk laut sebegini mesti ditamatkan

Pembantaian terhadap makhluk laut ini merupakan kes terbaru yang dihadapi oleh penyelam Mornington Peninsula setiap hari.

Lihat video:-

Jurulatih selam Jane Bowman melaporkan kepada Perikanan Victoria dia menemui 18 ekor pari jenis banjo sharks mati dengan kesan tikaman yang sama semasa menyelam baru-baru ini.

Seorang penyelam mendapati seekor dari pari itu sebenarnya masih hidup selepas mengalami kecederaan kepala dan dirakam bergelut di dasar laut.

Menurut akta Perikanan Victoria 2009, Peraturan 101 ia adalah ‘menjadi kesalahan jika gagal melepaskan semula ikan tanpa kecederaan atau kerosakan.’

Serangan-serangan kejam telah mendorong Project Banjo Action Group yang berpangkalan di Melbourne  untuk tampil dan mengambil tindakan mengumpul bukti yang menunjukkan kekejaman terhadap hidupan laut itu bukanlah insiden terpencil.

Testimoni dan bukti fotografi akan digunakan untuk menyokong dakwaan mereka bahawa pembantaian terhadap banjo sharks telah berlaku selama bertahun-tahun di seluruh jeti Port Phillip Bay dan Westernport  kerana ia merupakan tangkapan yang tidak diingini.

Sumber:- Dailymail

 

P.S. 1 – CCTV JPJ Rakam Imej Bungkusan Kain Kapan Dalam Kereta Warga Singapura Yang Buat Ramai TERKEJUT !!!
P.S. 2 – ANEH Suami Selalu Pulang Rumah Mak. Akhirnya Apa Yang Suami Buat Di Rumah Maknya TERBONGKAR !!!
P.S. 3 – Malam Pertama Saya Salin Pakaian Di Bilik Lain. Gara-Gara Ini Suami Buat Sesuatu Di LUAR JANGKA !!!
P.S. 4 – Suamiku Seorang Yang Amat Baik Tapi Disebabkan Satu SEBAB, Aku TERLANJUR Dengan Rakan Sekerja !!!
P.S. 5 – Seluruh Penduduk MURTAD. 30 Tahun Pakcik Ni TERPAKSA Solat Sendirian…. Allah Allah…

Tags: , , , ,

Category: Kisah Pelik

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *