Gadis Cantik Berpura-pura MABUK Untuk Lihat Reaksi Lelaki, Tetapi Lain Pula Yang Jadi. Gadis Ini Di…

| May 30, 2017 | 0 Comments

Gadis Cantik Berpura-pura MABUK Untuk Lihat Reaksi Lelaki, Tetapi Lain Pula Yang Jadi. Gadis Ini Di…  | Jika anda ternampak seorang gadis cantik mabuk di tepi jalan, apa yang akan anda lakukan? Menolong atau mengambil kesempatan atas kesempitan? Ini lah yang berlaku ketika satu eksperimen sosial dilakukan. hasilnya anda boleh lihat sendiri.

Seorang pelakon cantik melakukan eksperimen sosial dengan berpura-pura mabuk di tepi jalan. Dia berpura-pura kehilangan kawan-kawannya dan kehabisan bateri. Eksperimen itu dirakam dalam bentuk video dan dimuat naik ke Youtube.

Ada salah satu detik yang mengejutkan ketika pelakon cantik itu bertemu seorang lelaki. Saat itu, lelaki yang berbaju putih itu menyandarkan pelakon eksperimen di dinding dan menciumnya beberapa kali.

Untuk mengelakkan apa-apa terjadi kepada pelakon itu, salah seorang anggota kumpulan eksperimen yang menyamar, terus pergi ke arah mereka berdua.
Lelaki berbaju biru itu berpura-pura mengajak gadis itu pergi untuk menyelamatkannya.

Lalu, lelaki berbaju putih itu tidak berpuas hati dengan tindakan anggota kumpulan tersebut berkata “Hey, kenapa kamu nak bawa dia pergi? Kamu tidak boleh membawanya pergi!” Akhirnya, pelakon tersebut berjaya lepas dari cengkaman lelaki berbaju putih itu dan pergi bersama anggota kumpulannya.

Rakaman ini dibuat di kota Madrid, Spanyol, sebagai eksperimen sosial berkaitan reaksi lelaki apabila melihat wanita mabuk di jalanan.

Sumber:- Youtube

P.S. 1 – Kantoi MENGANDUNG, Pelajar STPM Kongsi Kisah Buat ‘PROJEK’ Di Sekolah Yang Buat Ramai TERKEJUT !!!
P.S. 2 – [VIDEO] Tak Tahan Jadi Mangsa R0G0L Ayah Tiri. Gadis Gantung Diri Secara Live MENGGEMPARKAN Dunia !!!
P.S. 3 – “Mungkin Sebab Rupa Saya Sama Dengan Ibu” 4 Tahun Jadi KEKASIH Ayah…Ayah PUNCA Aku Hamil 6 Bulan !!!
P.S. 4 – Lepas Roomate Aku Keluar Jumpa Pakwe Malam Tu, Aku Terus Tido. Dalam Gelap Aku Rasa Ada Orang PEGANG Tangan Aku Dan…
P.S. 5 – “Kena Tunggu Bisul MASAK Baru PICIT” Doktor DEDAHKAN Amalan Tunggu Bisul “MASAK” Boleh BAHAYAKAN Kesihatan !!!

Tags: , , , ,

Category: Kisah Viral

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *