Ditembak Dengan 20 Butir Peluru Kemudian Dicampak Pisau Ke Sisinya, Apa Yang Tentera Israel Ini Lakukan Memang BIADAP !!!

| May 9, 2017 | 0 Comments

Ditembak Dengan 20 Butir Peluru Kemudian Dicampak Pisau Ke Sisinya, Apa Yang Tentera Israel Ini Lakukan Memang BIADAP !!! | 7 Mei 2017- Fatima Afeef Abdul-Rahman Hajiji, 16, telah dibunuh oleh tentera Israel dan pegawai polis berhampiran pintu masuk Damsyik Gate di Yerusalem selepas polis mendakwa dia cuba untuk menikam seorang pegawai keselamatan.

Saksi berkata Fatima berdiri sekurang-kurangnya sepuluh meter dari tentera atau pegawai yang terdekat, dan bahawa salah seorang askar mula menjerit “pisau, pisau,” sebelum lima tentera melepaskan tembakan peluru pada beliau itu.

Fatima mula ditembak dengan beberapa peluru hidup di dada, dan tentera terus menembak dia selepas dia jatuh ke atas tanah. Banyak peluru hidup juga didapati meliar ke teksi milik warga Palestin, yang diletakkan berhampiran, menyebabkan kerosakan dan kebocoran tayar.

Gambar menunjukkan si mati telah ditembak dan dibunuh di agak jauh dari pondok pengawal, jadi walaupun dia memegang pisau (yang dipertikaikan), tiada pegawai keselamatan berada dalam bahaya pada waktu dia dibunuh.

Selepas menembak maut kanak-kanak itu, tentera menggunakan semburan lada terhadap berpuluh-puluh rakyat Palestin yang berkumpul di kawasan itu, terutama berhampiran dengan Fatima.

Askar-askar juga menyerang kumpulan rakyat Palestin, termasuk kanak-kanak, Sultan Suleiman Street, menyebabkan seorang kanak-kanak yang dikenali sebagai Mahmoud Abu Sbeih, 9, jatuh dari ketinggian yang tinggi selepas pegawai mengejar beliau dan ramai rakyat Palestin yang lain untuk menghalau mereka dari tempat kejadian.

Beratus-ratus tentera dan pegawai polis telah dikerahkan di kawasan itu, banyak jalan dan lorong-lorong ditutup, dan mereka memaksa rakyat Palestin tidak mendekati tempat kejadian.

Fatima berasal dari kampung Qarawat Bani Zeid berhampiran Ramallah, di bahagian tengah Tebing Barat.

Sumber:- IsraelPalaestinetimeline

P.S. 1 – CCTV JPJ Rakam Imej Bungkusan Kain Kapan Dalam Kereta Warga Singapura Yang Buat Ramai TERKEJUT !!!
P.S. 2 – ANEH Suami Selalu Pulang Rumah Mak. Akhirnya Apa Yang Suami Buat Di Rumah Maknya TERBONGKAR !!!
P.S. 3 – Malam Pertama Saya Salin Pakaian Di Bilik Lain. Gara-Gara Ini Suami Buat Sesuatu Di LUAR JANGKA !!!
P.S. 4 – Suamiku Seorang Yang Amat Baik Tapi Disebabkan Satu SEBAB, Aku TERLANJUR Dengan Rakan Sekerja !!!
P.S. 5 – Seluruh Penduduk MURTAD. 30 Tahun Pakcik Ni TERPAKSA Solat Sendirian…. Allah Allah…

Tags: , , , ,

Category: Infomasi Semasa

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *