Bayi 14 Bulan Ini TERKUNCI Dalam Kereta. Semasa Bomba Berusaha Mengeluarkannya, Reaksi Bayi Ini Jadi VIRAL Di FB !!!

| May 2, 2017 | 0 Comments

Bayi 14 Bulan Ini TERKUNCI Dalam Kereta. Semasa Bomba Berusaha Mengeluarkannya, Reaksi Bayi Ini Jadi VIRAL Di FB !!! | Cornwall – Seorang bayi telah diselamatkan oleh anggota bomba selepas pasukan bomba berjuang mengeluarkan beliau dari kereta yang terkunci sambil dia memerhati dari tempat duduk pemandu.

Bayi 14 bulan Brandon Emery tersenyum sambil memegang stereng Rover Streetwise ibunya selepas secara tidak sengaja mengunci dirinya di dalam.

Aksi lucunya itu menjadi viral di laman sosial dan mendapat perhatian daripada netizen. Sempat lagi dia buat comel yer…

Ibunya, Kirsty Green, 27, menyifatkan pasukan penyelamat dari Balai Bomba Bude Komuniti, Cornwall, sebagai ‘menakjubkan’ dan ‘kredit’ kepada masyarakat.

Green, dari Bude, berkata dia telah membeli-belah dengan anak lelakinya dalam Lidl pada petang Jumaat, dan baru sahaja memasukkan barang keperluan ke dalam but kereta apabila Brandon tanpa sengaja telah mengunci kereta dari dalam.

‘Sebelum ini dia duduk di ruang kecil troli membeli-belah tetapi ia tidak mempunyai sebarang tali pengikat, dan itu membuatkan dia sentiasa cuba untuk berdiri semasa saya membeli-belah, ” katanya.

‘Saya mengambil keputusan untuk meletakkan dia di belakang kereta semasa saya sedang memunggah barang keperluan dalam but kereta jadi dia tidak terus mencuba untuk berdiri dalam troli.’

Green berkata dia terlupa yang dia meletakkan kunci keretanya di dalam but semasa dia sedang memuatkan barang dalam kereta, dan hanya menyedari yang dia terlupa mengambil kuncinya apabila anaknya telah mengunci kereta dari dalam.

‘Saya agak panik pada mulanya, tertanya-tanya bagaimana saya akan mendapatkan dia keluar, tetapi bernasib baik kerana beberapa pembeli lain dengan cepat datang menolong aku, dan seorang wanita yang bekerja di Lidl menelefon 101, “katanya.

Beliau menambah, “Ia bukan hari yang amat panas atau cerah jadi apabila saya tahu pasukan penyelamat dalam perjalanan yang saya yakin usaha menyelamat akan berjalan lancar. ‘

Sumber:- DailyMail

P.S. 1 – Kantoi MENGANDUNG, Pelajar STPM Kongsi Kisah Buat ‘PROJEK’ Di Sekolah Yang Buat Ramai TERKEJUT !!!
P.S. 2 – [VIDEO] Tak Tahan Jadi Mangsa R0G0L Ayah Tiri. Gadis Gantung Diri Secara Live MENGGEMPARKAN Dunia !!!
P.S. 3 – “Mungkin Sebab Rupa Saya Sama Dengan Ibu” 4 Tahun Jadi KEKASIH Ayah…Ayah PUNCA Aku Hamil 6 Bulan !!!
P.S. 4 – Lepas Roomate Aku Keluar Jumpa Pakwe Malam Tu, Aku Terus Tido. Dalam Gelap Aku Rasa Ada Orang PEGANG Tangan Aku Dan…
P.S. 5 – “Kena Tunggu Bisul MASAK Baru PICIT” Doktor DEDAHKAN Amalan Tunggu Bisul “MASAK” Boleh BAHAYAKAN Kesihatan !!!

Tags: , , , , ,

Category: Kisah Viral

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *