Nak Cantik Di Hari Perkahwinan, Gadis Ini Nekad Turunkan Berat Badan. Hasilnya Buat Ramai TERGAMAM !!!

| April 10, 2017 | 0 Comments

Nak Cantik Di Hari Perkahwinan, Gadis Ini Nekad Turunkan Berat Badan. Hasilnya Buat Ramai TERGAMAM !!! | Kecantikan adalah segalanya bagi semua wanita di luar sana, apatah lagi semasa hari perkahwinan anda, pasti anda mahu nampak cantik sepanjang majlis kan? Kisah seorang wanita bernama Haley Smith yang berusia 24 tahun ini pasti akan membangkitkan motivasi anda untuk sentiasa cantik.

“Setahun sebelum berlangsungnya majlis perkahwinannya, Smith berasa tidak gembira dengan berat badannya. Jadi, dia membuat keputusan untuk membuat perubahan drastik, iaitu untuk mengurangkan berat badan.

Hasilnya, dia turun hampir 50kg dalam masa setahun setengah. Menurut Smith, dia melihat gambar yang diambil semasa hari dia dilamar kekasihnya dan tekad untuk rasa yakin semasa hari perkahwinannya. Perbezaan berat badannya memang benar-benar ketara.

Antara tips yang diamalkan oleh Smith untuk menurunkan berat badan adalah dengan melakukan semua rutin dengan perlahan dan secara berperingkat.

Smith berkata, dia akan cuba mengamalkan dua rutin sihat dan selepas dua minggu menjayakannya, dia akan menambah dua lagi rutin sihat untuk dilakukan.

Smith bermula dengan berhenti makan makanan ringan pada waktu malam dan banyak masak makanan sendiri. Apabila dia mula mencatat apa yang dia makan, ianya mula membawa perubahan besar. Kemudian dia mula untuk bersenam secara berperingkat.

Smith juga sangat berterima kasih kepada semua yang mengikutinya di Instagram. Dia mendapat respons positif dan sokongan moral daripada semua orang, termasuk yang tidak dikenalinya setiap kali dia muat naik gambarnya bersenam. Ianya juga membolehkan dia untuk melihat sendiri perubahan gaya hidupnya yang semakin sihat.

Lihat sahaja, dia nampak sungguh berseri-seri dan begitu cantik semasa hari perkahwinannya!”

Sumber;- Era Baru

P.S. 1 – Kantoi MENGANDUNG, Pelajar STPM Kongsi Kisah Buat ‘PROJEK’ Di Sekolah Yang Buat Ramai TERKEJUT !!!
P.S. 2 – [VIDEO] Tak Tahan Jadi Mangsa R0G0L Ayah Tiri. Gadis Gantung Diri Secara Live MENGGEMPARKAN Dunia !!!
P.S. 3 – “Mungkin Sebab Rupa Saya Sama Dengan Ibu” 4 Tahun Jadi KEKASIH Ayah…Ayah PUNCA Aku Hamil 6 Bulan !!!
P.S. 4 – Lepas Roomate Aku Keluar Jumpa Pakwe Malam Tu, Aku Terus Tido. Dalam Gelap Aku Rasa Ada Orang PEGANG Tangan Aku Dan…
P.S. 5 – “Kena Tunggu Bisul MASAK Baru PICIT” Doktor DEDAHKAN Amalan Tunggu Bisul “MASAK” Boleh BAHAYAKAN Kesihatan !!!

Tags: , , , ,

Category: Kisah Viral

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *