“Saya Nak Iphone Ni Je. Saya Tak Kisah Nak Viral” Kemaruk IPhone Wanita Ini Sanggup Curi Beg Di Mall !!!

| March 1, 2017 | 0 Comments

“Saya Nak Iphone Ni Je. Saya Tak Kisah Nak Viral” Kemaruk IPhone Wanita Ini Sanggup Curi Beg Di Mall !!! | Sabtu lepas membawa trauma. Saya bersolat dengan kakak, dipendekkan cerita, beg di curi oleh perempuan dalam gambar ni. Yang membuatkan saya pedih dan sedih, pengakuan dari si pencuri.

“Saya tak nak pun beg ni, saya nak iphone ni je.”

Ya Allah. Kasihan. Manusia sanggup memikul dosa demi sebuah telefon yang applenya digigit separuh oleh semut. Yang hanya menjadi benda tak berguna apabila password kami dan segala isi di lock.

Dalam masa lima belas minit selepas kejadian saya cuba telefon. Dia angkat. Pada awalnya dia tipu konon jumpa dekat jalan Tar. Selepas saya ugut nak viral gambar dari cctv, dia mengaku. Siap ugut, jika kami nak beg kami kena bagi password telefon.

Rasa nak sound, “kebodohan tu simpan sikit dik!”

Tak adanya kami nak bagi (apa jaminan dia tak lari lepas dapat password?). Dalam sejam lebih juga berlaku sesi memujuk (masa ni polis bantuan bercakap, kalau saya entah kebodohan apa lagi yang akan keluar nanti) kami minta beg, dia setuju serah tapi dengan syarat bagi password dulu. Jadi, memang tak lah kan. Dia ingat kita ni sama-sama bodoh macam dia? Kalau kita tak dapat telefon tu, tak ada makna dia akan dapat. Simpanlah apple digigit semut yang tak berfungsi bersama dengan dosa kau tu.

Tiba di balai polis, kami dimaklumkan mereka kerap dapat report kejadian sama di surau yang sama. Nak tahu surau mana, sila stalk facebook Prolog Med admin ada share sedikit info macam mana hadapi situasi tersebut. Saya tak mampu nak share apa kecuali rasa nak maki je. Terdengar-dengar je suara si pencuri tu dekat telinga.😡😡😡😡

Semoga dia tertangkap satu hari nanti. Aamin.

Note : pihak mall tak benarkan kami ambil gambar ni dan viralkan. Katanya nanti jejas nama baik mall. Ek elehhhh.. kalau dah kejadian sama berulang-ulang, kau tak jaga keselamatan pengunjung, buat apa kami jaga nama baik kau kan???🙄😡 – gambar ini diperolehi dengan cara lain.. jenggg😏 Pakai kabel Duta (hello)😝

Note : saya dah maklum dekat pencuri tu, kalau dia tak pulangkan beg saya nak viral gambar dia ni. Disebabkan dia sombong dan angkuh siap kata “saya tak kisah nak viral.” jadi saya tunaikan janji. Serius, sangat ci**ka ini punya orang.

Sumber:- Anna Lee

P.S. 1 – Kantoi MENGANDUNG, Pelajar STPM Kongsi Kisah Buat ‘PROJEK’ Di Sekolah Yang Buat Ramai TERKEJUT !!!
P.S. 2 – [VIDEO] Tak Tahan Jadi Mangsa R0G0L Ayah Tiri. Gadis Gantung Diri Secara Live MENGGEMPARKAN Dunia !!!
P.S. 3 – “Mungkin Sebab Rupa Saya Sama Dengan Ibu” 4 Tahun Jadi KEKASIH Ayah…Ayah PUNCA Aku Hamil 6 Bulan !!!
P.S. 4 – Lepas Roomate Aku Keluar Jumpa Pakwe Malam Tu, Aku Terus Tido. Dalam Gelap Aku Rasa Ada Orang PEGANG Tangan Aku Dan…
P.S. 5 – “Kena Tunggu Bisul MASAK Baru PICIT” Doktor DEDAHKAN Amalan Tunggu Bisul “MASAK” Boleh BAHAYAKAN Kesihatan !!!

Tags: , , , ,

Category: Kisah Viral

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *